High-end animaties voor een verrassende prijs
In elke gewenste vorm en stijl mogelijk
Duidelijk samenwerkingsproces, korte doorlooptijden

2D Animatie

Snel, toegankelijk en perfect om iets uit te leggen.

3D Animatie

Inspirerend en met onbegrensde visualisatiemogelijkheden.

Motion Graphic

Combineer video en animatie. Het beste van twee werelden!

Verleg visuele grenzen

Een animatie is een video zonder grenzen. Laat klanten bijvoorbeeld binnen in een machine kijken. Geef ze een voorproefje van een product dat nog niet bestaat. Of leg nieuwe collega’s stapsgewijs uit hoe een complex proces werkt, waarbij u elk detail in beeld kunt sturen. Wat u ook wilt laten zien: we kunnen het voor u animeren. Zullen we brainstormen over uw animatie?

 

Onze succesfactoren

– U heeft één vast aanspreekpunt voor de complete productie van uw animatie. Van eerste brainstorm tot laatste aanpassing.
– We maken animaties in verschillende vormen en stijlen. We helpen u om een vorm en stijl te kiezen die past bij uw doel.
– We hebben de ervaring, kennis en creativiteit in huis om ook de meest complexe animaties te maken.

 

Zo komt uw animatie tot stand

Het startpunt van uw animatie? Dat is een creatieve sessie waarin we samen brainstormen over uw idee en u meenemen in de mogelijkheden. Want van 2D tot 3D en van getekende tot levensechte karakters; er valt wat te kiezen! Na afloop vertalen we de ideeën en wensen in een animatieplan. Dat is een combinatie van een script en een moodboard. Zo krijgt u een goed beeld van de animatie. Op basis van uw feedback verfijnen we het plan steeds verder. Helemaal tevreden? Dan gaan we van start met de productie. We werken daarbij gefaseerd, met previews en tussenopleveringen van scènes. Zo kunt u steeds bijsturen!

 

Heeft u nog vragen?

Frank helpt u graag verder
Locatie
Mercuriusweg 20
3771 NC
Barneveld
Openingstijden
Ma-Za 07:00 - 18:00
Zondag Gesloten

ZULLEN WE AFSPREKEN?

"*" geeft vereiste velden aan